FAQ

Dacă mașina dvs. a fost tractată la solicitarea unei agenții, trebuie mai întâi să vă asigurați că nu aveți nevoie de permisiunea agenției pentru a ridica mașina.
Din experienta noastra, negocierea directa nu insemna doar obtinerea unei reduceri de pret, dar atat clientul cat si firma de tractari stiu de la inceput pentru ce suma s-au negociat.
Distanta si ceea ce doriti sa transportati. Gradul de dificultate, deoarece situatiile sunt diferite ca intre doua exemple : Recuperarea unui vehicul dint-un loc greu accesibil si un vehicul aflat la un loc drept pe o strada cu posibilitate de incarcare mult mai usoara.
Compania AT24 reprezentata prin West ExpressWay are parteneriate atat in tara cat si in Europa astfel ca va putem transporta masina oriunde si pe orice distnta in cele mai sigure conditii.
De la faptul ca pretul stim ca este cel mai important si pana la faptul ca noi ne dedicam atentia pentru clientii nostri si asta se vede chiar din acest site daca veti compara concurenta 😉
Cu noi aduci masina in tara in siguranta la cele mai bune preturi si iti putem recomanda un service auto prin care sa remediezi problema. Efectuam tractari auto si cu decont prin Asigurator!
Daca te afli pe Autostrada A1 in apropiere de Arad sau Vama Nadlac, poti apela oricand la echipa mobila de la AT24.RO
Daca din diferite motive masina nu mai porneste si operatorul nostru constata ca doar echipa mobila de Asistenta si Tractar de la AT24.ro va poate ajuta, in cel mai scurt timp o masina echipata cu tot ce este necesar repornirii va fi la locul stabilit in maxim 30 de minute de la solicitare.
Daca esti in situatia ca nu mai ai acces la intrare in autovehicul, nu te panica, exista solutii profesionale de deschidere balamale portiere. Apelati cu incredere si gasimsolutia optima.
Echipa noastra se va deplasa cu vulcanizarea mobila la Dvs.,tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati datele si coordonatele GPS si in cel mai scurt timp ajungem la solicitare. Raza de actiune Ungaria – Romania – Arad – Nadlac.
Go to top