Cine Suntem

01

Ce Va Oferim

tractări eficiente pe platformă
Oferim servicii de remorcare rapide, politicoase și ieftine în România si Europa. Suntem pe deplin asigurați și suntem în activitate din 2008. Suntem pregătiți să răspundem tuturor nevoilor de urgență ale vehiculului dumneavoastră 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
– Number of our offices

02

Intrebari FAQ’S
Mutarea oricărui tip de vehicul
Dacă mașina dvs. a fost tractată la solicitarea unei agenții, trebuie mai întâi să vă asigurați că nu aveți nevoie de permisiunea agenției pentru a ridica mașina.
Din experienta noastra, negocierea directa nu insemna doar obtinerea unei reduceri de pret, dar atat clientul cat si firma de tractari stiu de la inceput pentru ce suma s-au negociat.
Distanta si ceea ce doriti sa transportati. Gradul de dificultate, deoarece situatiile sunt diferite ca intre doua exemple : Recuperarea unui vehicul dint-un loc greu accesibil si un vehicul aflat la un loc drept pe o strada cu posibilitate de incarcare mult mai usoara.
Compania AT24 reprezentata prin West ExpressWay are parteneriate atat in tara cat si in Europa astfel ca va putem transporta masina oriunde si pe orice distnta in cele mai sigure conditii.
De la faptul ca pretul stim ca este cel mai important si pana la faptul ca noi ne dedicam atentia pentru clientii nostri si asta se vede chiar din acest site daca veti compara concurenta 😉
Go to top